Beursvloer

Onze tweede Beursvloer, 31 januari jl. bij Royal FloraHolland in Eelde, was een groot succes! De meer dan 130 bezoekers legden waardevolle netwerkcontacten en realiseerden meer dan 70 matches! Kijk en lees hieronder waarop wij zo trots zijn:

  1. Helga Kouwenhoven maakte dit prachtige filmverslag (duur: 2 min.): 
  2. Fraai werk van onze fotografen tref je hier: van Johann van der Geest, met o.a. alle matches en van Chris Stiggelbout: https://www.flickr.com/photos/156500286@N08/?
  3. Een overzicht van alle gemaakte matches tref je hier en hier voor matches i.v.m. realisatie Beursvloer. 

De middag begon met muzikaal onthaal door de tienhoofdige @Lentis band en twee acteurs van MaartenSpeelt. Studenten van Noorderpoort verzorgden de ontvangst en catering. Na inspirerende inleidingen door gedeputeerde Provincie Groningen dhr. P. Brouns en mw. L. Ouendag van Royal FloraHolland, was er volop ruimte voor pitchen en speeddaten. Diverse maatschappelijke organisaties hadden een fraaie stand opgebouwd om zich te presenteren.

Daarna was de vloer aan de deelnemers om matches te maken tussen vraag en aanbod, en deze door notaris Broekema en rekenmeester Dechesne te laten bezegelen. De Beursvloer werd afgesloten met een hapje en een drankje en verloting van een rondvlucht boven Noord-Nederland (de CO2 uitstoot is gecompenseerd door de aanschaf van een groencertificaat bij Voedselbos Glimmen). Bij het verlaten van het pand kregen de deelnemer een prachtige roos mee naar huis. Twee fotografen en een cameravrouw dragen er aan bij dat wij deze mooie middag niet snel zullen vergeten.

We wensen alle deelnemers een betekenisvolle uitrol van hun (match)plannen! Jan Emmens van Tafeltennisvereniging Vries en Rosana Holscher van MF Uitzendbureau feliciteren we met het winnen van de rondvlucht boven Noord-Nederland.

Iedereen die deze beursvloer tot een succes maakte: hartelijk dank! Speciale dank gaat uit naar het organiserend team ondernemers dat voor de tweede keer met veel enthousiasme de schouders onder de beursvloer heeft gezet: Bert Wiekema en Liezeth Ouendag van Royal FloraHolland Eelde, Jarno van der Woude van JarnoCompany (dagvoorzitter), Lennart Koster van Walli, Richard Knegt van MindScape, Ton Jansse en Gerni Luttikhuis.

  1. De beursvloer ging met twee interviews live op RTV Drenthe en RTV Noord
  2. Het beursboekje dat op de beurs aan alle deelnemers is uitgereikt, tref je hier
  3. De presentatie die werd getoond tijdens de beursvloer tref je hier