Rabobank als founder betrokken bij de Haren-Tynaarlose Uitdaging

03 februari 2017

De Rabobanken Stad en Midden Groningen en Assen-Noord Drenthe hebben onlangs de samenwerking met De Haren-Tynaarlose Uitdaging vastgelegd.

De Uitdaging stimuleert de samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven door bemiddeling bij vraag en aanbod van materialen, middelen en menskracht. Het maatschappelijk betrokken ondernemerschap omzetten in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen is belangrijk voor de coöperatieve Rabobank. Daarom hebben zij medio 2016 als founder hun schouders gezet onder deze Uitdaging. Sinds de oprichting zijn er al 57 matches tussen vraag en aanbod gerealiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerni Luttikhuis, manager van de Haren-Tynaarlose Uitdaging; info@harentynaarloseuitdaging.nl

Foto-onderschrift:

Mieke Akkermans, directeur Particulieren Rabobank Stad (m) en Midden Groningen en Luddo Mennis, directeur Particulieren bij Rabobank Assen-Noord Drenthe (l) ondertekenen de samenwerking met de Haren-Tynaarlose Uitdaging, vertegenwoordigd door de voorzitter Anton Broenink van Gasterra/UCN (r).