Aanbod van Stichting Buitengewoonzijn.Nu

13 december 2019

Stichting Buitengewoonzijn.Nu is een non-profit organisatie die bijeenkomsten organiseert in diverse steden. Het is een platform dat geïnspireerde mensen een plek biedt om samen te komen, te scholen, te netwerken en hun inspiratie en initiatieven om te zetten in daden en resultaten.

Een traject waarin je wordt uitgedaagd, samen oploopt, ideeën in de praktijk brengt en bijdraagt aan jezelf en de omgeving.

Je kunt je aanmelden om tien keer samen te komen in een groep. Het leermodel is dat je een activiteit bedenkt die gaaf zou zijn voor de wereld. Vervolgens probeer je het te realiseren. We ontwikkelen en voeren samen op jaarbasis bijna 100 projecten uit! Een tuin voor het dorp, met de kleuterklas zingen in het verzorgingshuis, een verwenmiddag voor moeders, een complimentenmoment op je werk, een etentje met de straat…. Daar wordt iedereen blij van en jij werkt tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling!

Aanvang Groningen; Zaterdag 25 januari van 10 tot 15 uur
Vervolgens maandagavonden 27 januari 3, 10, 23 februari 2, 9, 16, 23, 30 maart

Kosten: 235 euro incl. wekelijks coaching gesprek, koffie/thee
De training die in Groningen gegeven wordt is gratis voor mensen die 4 uur in de week vrijwilligerswerk doen in de gemeente Groningen en voor mensen die in Groningen in hun wijk een project willen gaan opzetten/versterken.

Andere open avonden www.Buitengewoonzijn.NU
Heb je vragen? info@Buitengewoonzijn.NU of 06 25535538