Handen uit de mouwen

Waterbedrijf in actie op de Mikkelhorst

Bij het eerste contact was al snel duidelijk dat de mensen van het Waterbedrijf er zin in hadden! Nee, ze wilden niet starten om de voor ons gebruikelijke 9.30 uur maar eerder, liefst om 8 uur! En op vrijdag 12 mei zaten er dan ook op tijd 15 zeer gemotiveerde klussers die na een uiteenzetting over organisatie en klussen direct aan de slag gingen.

Wat een energie! Het was fantastisch om te zien dat met veel plezier werd gewerkt aan een kippenren (geschonken door De Bloemert, Midlaren), speelkasteel en toegangshek. Er werd geboend, geschrobd, geverfd, getimmerd, gezaagd en gemonteerd. Het was fijn om te zien dat de 3 teams op ieder front wel kennis van zaken hadden. Ondanks de regen ’s middags (het Waterbedrijf brengt blijkbaar altijd water met zich mee) waren alle klussen nagenoeg afgerond. Op de Mikkelhorst keken we onze ogen uit!

Een zorginstelling/stichting als die van De Mikkelhorst heeft het financieel niet altijd gemakkelijk en het is niet eenvoudig om grotere klussen gedaan te krijgen. Dat er dan organisaties zijn als het Waterbedrijf met een sterk sociaal maatschappelijk gevoel en bezielde mensen is hartverwarmend!

Tekst: Geert Naber, algemeen manager De Mikkelhorst

www.mikkelhorst.nl

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”5″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Pin It on Pinterest

Share This