Online event Delen Werkt! incl. beursvloer op 16 november 2021

Dinsdag 16 november van 15:30 tot 18:00 uur organiseren lokale Uitdagingen in NoordNederland, waaronder de Haren-Tynaarlose Uitdaging*, een groot online event voor maatschappelijke organisaties en initiatieven en maatschappelijk betrokken ondernemers en professionals in onze regio. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen.
De lokale uitdagingen in Noord Nederland hebben hun krachten gebundeld. Tijdens dit event brengen we het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bij elkaar met als doel meerwaarde bieden voor de samenleving. Er zijn inspirerende sprekers en er is ruimte om te netwerken en matches te maken tussen vragers en aanbieders.
Aansprekende bedrijven uit Noord-Nederland delen inspirerende, creatieve en innovatieve voorbeelden van samenwerking met maatschappelijke organisaties en tonen wat het hen naast maatschappelijke waarde, zelf heeft opgeleverd: een bijdrage aan de social return on investment (SROI), een hogere tevredenheid onder medewerkers en een positief imago.
Op de beursvloer brengen we meteen de daad bij het woord en kan er volop gematcht worden tussen vraag en aanbod van spullen, menskracht, middelen etc. Aanmelden kan via het (klik aan) aanmeldformulier online event Delen Werkt!
Graag tot ziens!

image.png

* De organiserende lokale Uitdagingen zijn: Asser Uitdaging, Hardenbergse Uitdaging, Haren-Tynaarlose Uitdaging, Hoogeveense Uitdaging, Midden-Groningse Uitdaging, Noordenveldse Uitdaging en Smallingerlandse Uitdaging.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This